REŠITVE ZA PODJETJA

UPRAVLJANJE POSLOVNIH POTOVANJ

Stroški potovanja zajemajo neposredne in posredne stroške. Preračunamo oboje in skupaj z vami oblikujemo cilje in delovni načrt ter tako poiščemo morebitne prihranke. Načrt prilagodimo kulturi podjetja, vključimo potovalno politiko v naše rezervacijske sisteme (spletne in fizične) in nadzorujemo skladnost rešitev.

POKAŽEMO VAM 
MOŽNOSTI PRIHRANKA

in omogočimo nadzor nad stroški potovanj


STROŠKI POTOVANJA SO VEDNO POD NADZOROM

UNIGLOBE® vam ponuja natančno poročanje o potovanjih v vsakem trenutku. Poleg običajnih izčrpnih poročil vam nudimo tudi različne statistične analize, ki vam lahko služijo kot osnova za spremembe potovalne politike in nadzor nad stroški. Primer je analiza izgubljenih prihrankov (Lost Savings Report), ki prepozna možnosti dodatnih prihrankov ter primerja povprečne cene vozovnic in linije letov. Preizkusite lahko tudi analizo najboljših ponudnikov (Top Supplier Report), ki vam pomaga pri strateškem kupovanju in odkrivanju stroškovnih pasti.

SKRBIMO ZA 
TRANSPARENTNOST VAŠIH REZERVACIJ

in vam nudimo jasen pregled vaših potovanj


OBVLADOVANJE TVEGANJA

Hitro ukrepanje v izrednih razmerah. Pomagamo vam, da izpolnite svoje poslovne obveznosti tudi v nepričakovanih, izrednih situacijah. S pomočjo kriznega poročila nemudoma ugotovimo, katere regije, mesta, leti in potniki so v krizni situaciji. V izrednih razmerah se lahko zanesete na nas – hitro bomo poiskali alternative za čimprejšnje povratno potovanje, ne glede na lokacijo.

OBVLADOVANJE KRIZNIH RAZMER

Spremljamo vse potniške profile
V trenutku lahko preverite, kje se nahajajo vaši uslužbenci


SREČANJA, POBUDE, ZBOROVANJA (MIC)

Od manjših konferenc do velikih dogodkov, od načrtovanja do izvedbe, od pogajanja za cene do nadzora stroškov ter od transferjev do priprave programskega okvirja.

Pri UNIGLOBE® poskrbimo za vse potrebne storitve. Zaupajte organizacijo dogodkov naši strokovni ekipi.

PRIHRANIMO VAM  
VELIKO ČASA, SKRBI IN STROŠKOV

Vi izberete vsebino – mi poskrbimo za organizacijo in izvedbo

TM Potovanja d.o.o. - Tehnološki Park 18 - 1000 Ljubljana - +386 (0)1 620 45 11